woensdag 20 oktober 2010

Handboek voor de combinatie oven

Handboek voor de combinatie oven handboek voor de combinatie ovenkoken, bakken, braden, grillen en magnetrongebruik in een ovenLetty van der looiHelene MatzeIrene WilminkKosmos Culinair128 blz.Net als de magnetron een tijdje geleden, is ook de combinatie-oven bezig aan een snelle opmars. Volgens deskundigen gaat dit veelzijdige apparaat binnen afzienbare tijd onze keukens veroveren. Dat is ook geen wonder. een apparaat dat de voordelen van de magnetron verenigt met de mogelijkheden van oven en grill, is het 'einde' voor elke drukbezette of veeleisende (thuis)kok.Het handboek voor de combinatieoven, geschreven door drie deskundigen op dit gebied, is onontbeerlijk. daarvoor zorgen de objkectieve benadering, de uitvoerige en praktische inleiding en de speciaal voor deze oven ontwikkelde receptuur.Letty van der kooi is kooklerares, auteur van diverse kookboeken, en megnetron-deskundige.Hélène Matze geeft cullineire voorlichting (ook op magnetron-gebied), werkt mee aan allerlei bladen en schrijft en vertaalt kookboeken.Irene Wilmink is kooklerares en magnetron-deskundige. Ze heeft diverse kookboeken op haar naam en ontwikkelt al jaren recepten speciaal voor de combinatie-oven.met kleurenfoto's.inhoud:- woord vooraf- het magnetron-gedeelte- kooktechnieken voor de magnetron- de combinatie-oven- voorgerechten- soep- vlees- vis- gevogelte en wild- groenten, aardappelen, pasta e rijst- eenpansgerechten en hartige taarten- sauzen- desserts- gebak- magnetron- en combinatie-ABCHet boekje was vroeger van de bibliotheek. Er staat een stempel in het boek.Verzendingskosten ten laste van de koperKijk ook even bij mijn andere zoekertjes.
meer info


Geen opmerkingen: