maandag 24 december 2012

Van leken professionele koks maken! Met een beetje geduld, kookt u binnen de kortste keren als een 'meesterkok'. Met veel foto's en fotoreportages waarin de werkwijze gemakkelijk is te overzien. Eike Linnach, Christian Reubner - sauzen en fonds - voorgerechten en salades - soepen en eenpansgerechten - vis, schaal- en schelpdieren - wild en gevogelte - groenten en aardappelen - rijst en deegwaren - vruchten en desserts - bakken met klassieke deegsoorten - klassieke taarten - vruchtengebak - kleine patisserie - hartig gebak - tips en wetenswaardigheden SMAKELIJK BOEK: 22 op 26 cm / harde kaft / 207 blz Sluiten  Contacteer Mac Je naam Je e-mail Je reactie Beste Mac, Je telefoonnummer (optioneel) Je bod (optioneel) € Verstuur mij een kopie van deze reactie Door het versturen van dit bericht gaat u akkoord met ons privacybeleid. Contacteer de verkoper Mac: Verstuur een email - Wachten Opties Bekijk de 336 zoekertjes van Mac Zoekertje naar een vriend sturen Voeg toe aan mijn favorieten Zoekertje bewaard in Favorieten Deel op Facebook Printen Misbruik melden  Voor de verkoper: Wijzig, verwijder of plaats omhoog Zoekertjesnummer: 10280191 Wat is er mis met dit zoekertje? Sluiten

Stuur dit zoekertje door Sluiten Je naam E-mail van vriend Bericht (optioneel) Contacteer de verkoper - Verstuur een email var adlSite='be.kapaza.nl'; var adlZone='vrijetijd_boeken'; var adlKv=''; var adlPro=window.location.protocal=='https:'?'https:':'http:'; document.write(''); if (typeof getAdLinkAdTag=='function') getAdLinkAdTag('300x250'); if (typeof getAdLinkAdTag=='function') getAdLinkAdTag('300x60'); Onload('himedia_show_ad_frame', false, ['adview_ad_block', ['adview_imu', 'adview_textlink']]) ;

©kapaza.be Voorwaarden Veilig handelen Copyright Privacy Sitemap Helpdesk var cim_code = "si_kapaza/cl/boeken/koken_en_hobby_s"; var sp_e0 = { "s":"kapaza", "cp": cim_code, "lang":"nl", "url": document.location.href } spring.c(sp_e0); Pixel('http://stats1x1.kapaza.be', 'vi', '2', '1', '', '3105', '', 'new_click', 'nl');
meer info


Geen opmerkingen: