zaterdag 15 oktober 2011

VERS OP TAFEL Readers Digest 144 blzVlees/Vis/Schhal-en schelpdieren/Gevogelte/Wild/Zuivel en zuivelproductenEen van de grondslagen van goed en smakelijk koken is de keuze van kwalitatief hoogwaardige en liefst zo vers mogelijke ingrdiënten. Het is niet voor niets dat veel befaamde chef-koks dagelijks in alle vroegte op pad gaan om op markten en in speciale verswinkels voor de horeca persoonlijk inkopen te doen voor de gerechten die ze later op de dag willen bereiden. Om zoiets te kunnen doen, is echter een goede warenkennis nodig. En dit boek leert u daarom alles over diverse dierlijke producten die een rol spelen in onze keuken: vlees,vis,schaal-en schelpdieren, gevogelte, wild en zuivel. Gewapend met die kennis zult u na een bezoek aan markt of winkel niet snel meer voor onaangename verrassingen komen te staan.Vaste Prijs 3 EuroGewicht: 990 gram Sluiten  Contacteer de verkoper Je naam Je e-mail Je telefoonnummer (optioneel) Je bod € (optioneel) Tekst Verstuur mij een kopievan deze reactie Contacteer de verkoper Toon alle zoekertjes van Micro Micro: - Je zoekertje beheren Zoekertje doorsturen: Je naam E-mail van vriend Bericht (optioneel) Wachten Deel dit zoekertje Facebook Twitter Misbruik melden Zoekertjesnummer: 57680979 Zoekertje bewaren Sluiten   Wat is er mis met dit zoekertje?

Zoekertje bewaard in Favorieten Laatst bekeken zoekertjesGerelateerde zoekertjes DIENSTBAAR HET WOORD Anton van... 4 € KANT EN KLAAR Readers Digest14... 3 € MET WOK EN SPATEL Readers Dige... 3 € KOKEN EN STOMEN Readers Digest... 3 € INDONESIË Readers Digest 144 b... 3 € Zakelijk adverteren

©kapaza.be Voorwaarden Copyright Blog Sitemap Helpdesk var keyword = "kapaza/boeken"; keyword = keyword.toLowerCase().replace(/-/g, "").substring(0, 24) ; metriwebTag ("kapaza", keyword, "nl"); Pixel('http://stats1x1.kapaza.be', 'vi', '2', '11', '', '3100', '', 'new_click', 'nl');
meer info


Geen opmerkingen: