donderdag 14 juli 2011

Vers op tafel

Vers op tafel VERS OP TAFEL Readers Digest 144 blzVlees/Vis/Schhal-en schelpdieren/Gevogelte/Wild/Zuivel en zuivelproductenEen van de grondslagen van goed en smakelijk koken is de keuze van kwalitatief hoogwaardige en liefst zo vers mogelijke ingrdiënten. Het is niet voor niets dat veel befaamde chef-koks dagelijks in alle vroegte op pad gaan om op markten en in speciale verswinkels voor de horeca persoonlijk inkopen te doen voor de gerechten die ze later op de dag willen bereiden. Om zoiets te kunnen doen, is echter een goede warenkennis nodig. En dit boek leert u daarom alles over diverse dierlijke producten die een rol spelen in onze keuken: vlees,vis,schaal-en schelpdieren, gevogelte, wild en zuivel. Gewapend met die kennis zult u na een bezoek aan markt of winkel niet snel meer voor onaangename verrassingen komen te staan.Vaste Prijs 3 EuroGewicht: 990 gram
meer info


Geen opmerkingen: