maandag 6 juni 2011

Het diepvries kookboek van Mimi Smith

Het diepvries kookboek van Mimi Smith Met een voorsmaak door Johan Anthierens Deel I : Waarom een diepvriezer - voedingswaarde van diepvriesprodukten -verpakken vanvoedsel voor de vriezer -enz Deel II :Recepten van gerechten die kunnen ingevrozen worden -verklarende woordenlijst van keukentermen -maten en gewichten Soepen - sauzen -gekruide boter -voorgerechten-terrines en paté Wild en gevogelte : kip - konijn - haas -everzwijn -eend-fazant -parelhoen-duifjes - Vis en schaaldieren Vleesbereidingen : rundsvlees - ghakt vlees -kalfsvlees -varkensvlees -lams en schapenvlees -slachtafval Groentenbereidingen en schoteltjes Ijsroom en sorbets - desserten Deel III : Recepten op basis van ingevroren produkten soepen - voorgerechten -groentenschotels -vis -wild en gevogelte -vleesbereidingen -recepten Paperback - 336 blz. - 24 x 15,5 cm met een aantal kleurenfoto's -1 ste druk 1977 - kaft is beetje geschonden en gekreukt ,verder boek in goede staat verzendkosten ten laste van de koper - verzending met de post via Kiala niet mogelijk
meer info


Geen opmerkingen: